Energy Retrofit and New Creative Office Design

Graduate Thesis Design by Justin Lewis

Advisor – Max Zahniser

Winner – Thesis Award

An exciting, award winning, adaptive reuse of an existing structure to create an Architect (energy) 2030 Challenge compliant creative office.

   

By partnering with an engineering student (Michael Magee) who was capable of running some energy use analysis via modeling software, Justin was able to quantify the interdependent impacts of several strategies beneficial to energy efficiency. The following graph demonstrates that in total those strategies reduced the energy use of his design by 50% relative to a typical office in Philadelphia.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s